Uw tuin mooi in alle seizoenen van het jaar…

Er is geen verzorgingsfacet te noemen waar zoveel tuinliefhebbers tegenopzien als snoeien! Ongetwijfeld speelt de angst om fouten te maken en daarmee de boom of struik te vernielen daarbij een zeer belangrijke rol.

De hoveniers van Green Impulse Tuintechniek zijn gespecialiseerd in alle vormen van snoeiwerk maar ook in het opknappen van uw gehele (bedrijfs)tuin bijvoorbeeld als voorjaars-, najaars-, of winterbeurt. Natuurlijk komt ook wekelijks onderhoud aan de orde. Wij werken voor u graag op basis van een contract of op afroepbasis.

Graag geven wij u ook adviezen omtrent het onderhoud van uw tuin in de vorm van een uitgebreid onderhouds, snoei of bemestingsplan.

Verouderde of onderkomen tuinen kunnen door ons weer worden opgeknapt. Met een goed afgesteld renovatieplan gaan wij aan de slag om uw 'buitenkamer' weer toonbaar te maken.

De hoveniers van Green Impulse Tuintechniek bezitten tevens de kennis, vaardigheden en benodigde licenties om onkruid op (half)verhardingen en ziektes/plagen in uw beplanting te bestrijden.

Green Impulse Tuintechniek heeft dus qua onderhoud heel wat te bieden, voor zowel particulier als 'grootgroen' (plantsoenen, parken, bedrijventerreinen, kantoorbeplantingen etc.). Ook het onderhoud van het graf van uw dierbare overledenen kunnen wij voor u verzorgen en in de wintermaanden kunt u bij ons terecht voor gladheidbestrijding (particulier en bedrijf).

VRAAG EENS VRIJBLIJVEND NAAR ONZE SPECIALE (SCHERPE) ONDERHOUDSTARIEVEN!!         

De tuin weer keurig in orde, oftewel: zorgeloos genieten!...

Green Impulse Tuintechniek

Scheulderdorpstraat 58
6307 PC Scheulder
Fax: +31(0) 43 750 3595
GSM: +31(0) 652 509 125 


Rabobank: 102261741

BIC: RaboNL2U

IBANnummer: NL96Rabo0102261741

KvK-nr: 14099918

BTW nr: NL8190.63.721.B01


Volg ons op Facebook


Algemene voorwaarden