Greenimpulse tuintechniek: met aanleg voor aanleg...

Tuinaanleg is de laatste jaren minstens zo belangrijk geworden als binnenhuis inrichting. Logisch, want er is niets zo zalig als na een drukke werkdag heerlijk te ontspannen in een mooie en smaakvol aangelegde tuin. Sterker nog; met de term 'tuin' doe je de ruimte rondom het huis bijna tekort.De laatste jaren ontdekken steeds meer mensen de ruimte als verlengstuk van de woning. Ze genieten er van de buitenlucht, kinderen spelen er, men louncht er en men eet en kookt er. In die zin is de tuin een volwaardige leefruimte geworden, waar niet alleen bloemen en planten de sfeer bepalen, maar ook menselijke toevoegingen als bestrating, houtwerk, meubilair en verlichting.

Juist dat zijn toevoegingen waar we zelf invloed op kunnen uitoefenen en het is dan ook geen wonder dat daaraan steeds hogere eisen worden gesteld.

Green Impulse Tuintechniek volgt die ontwikkelingen op tuingebied op de voet en werkt met een breed assortiment kwaliteits-producten en vakkennis waarmee iedere buitenruimte kan worden omgetoverd tot een eigentijdse of juist klassieke leefomgeving.


     

In de visie van Green Impulse Tuintechniek maakt het absoluut geen verschil of het om een bescheiden opdracht gaat of om veel omvattende planontwikkelingen. Zij vinden voor iedere opdracht een passend plan in constante samenspraak met de opdrachtgever.

Nadat u als klant akkoord bent gegaan met het eindontwerp en de offerte zal er een begin gemaakt worden met de aanleg van uw voor- of achtertuin.

Wij verzorgen de aanleg van uw tuin tot het eindbeeld is bereikt naar uw wensen en eisen.

Bij het aanleggen van een tuin komt het vaak voor dat machinaal grondverzet nodig is. Voor de ervaren hoveniers van Green Impulse Tuintechniek behoort ook grondverzet tot de dagelijkse werkzaamheden.

Green Impulse Tuintechniek verzorgt niet alleen de plannen en de uitvoering van de werkzaamheden maar levert ook de benodigde materialen die nodig zijn om het projekt te realiseren. of het nu gaat om het houtwerk, de afrastering, de bestrating of de beplanting; bijna alles kan door ons geleverd worden.

    
En dan is uw tuin klaar, echter dit hoeft niet het einde van onze samenwerking te betekenen want ook het tuinonderhoud kunnen wij geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Heeft u belangstelling informeer naar de mogelijkheden!

Green Impulse Tuintechniek

Scheulderdorpstraat 58
6307 PC Scheulder
Fax: +31(0) 43 750 3595
GSM: +31(0) 652 509 125 


Rabobank: 102261741

BIC: RaboNL2U

IBANnummer: NL96Rabo0102261741

KvK-nr: 14099918

BTW nr: NL8190.63.721.B01


Volg ons op Facebook


Algemene voorwaarden